Creëer uw eigen routes

bekijk video

of uitleg hieronder

Stap 1

Selecteer de routeplanner in de app

Stap 2.

Kies wandelen of fietsen

Stap 3

Standaard toont de app uw huidige gebied. Veeg over de kaart (met uw vinger) naar het gebied waar u een route wilt maken. Door uw vingers over de kaart te spreiden en ze vervolgens naar elkaar toe te bewegen zoomt u uit voor een beter overzicht.

Stap 4

Volg de instructies bovenaan de pagina

Stap 5

Voltooi en sla de route op. Als u de route wilt delen met vrienden en anderen gebruik dan de instelling "publiek"

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.