Routes offline gebruiken

Reis je naar het buitenland of ga je naar een gebied met een slechte internetverbinding? Maak je reis soepel door je geselecteerde route te downloaden voor offline navigatie.

Bekijk deze korte video voor het downloaden van een route of lees de onderstaande stap-voor-stap handleiding als de video niet genoeg informatie geeft: Video

Stap-voor-stap handleiding:

1. Een route selecteren of maken:
    • Kies de route die je wilt nemen of maak een nieuwe binnen de app.
  2. Downloaden voor offline gebruik:
    • Klik op de knop 'Downloaden voor offline gebruik', meestal in de buurt van de geselecteerde routedetails.
    • Opmerking: Downloaden kan even duren, afhankelijk van de lengte en complexiteit van de route.
  3. Controleer 'Mijn routes:
    • Zodra het downloaden is voltooid, ga je naar het gedeelte'Mijn routes' in de app.
    • Je gedownloade route staat hier vermeld.
  4. Open de route en start de navigatie:
    • Klik op je gedownloade route in de lijst 'Mijn routes'.
    • Druk op de knop 'Navigatie starten'.
  5. Gedownloade kaart weergeven:
    • Gedeeltelijke kaartdownload: De app downloadt alleen het deel van de kaart dat overeenkomt met je geselecteerde route. Als je je niet in de buurt van de gedownloade route bevindt wanneer je de navigatie start, zie je geen kaartweergave.
    • In de buurt zijn van het startpunt van je gedownloade route of
    • Klik op het pictogram dat zich richt op de route (rechtsonder) om de gedownloade kaart te bekijken.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.