Hoe een GPX-bestand uploaden

U hebt een GPX-bestand gevonden op een andere website of van een eerdere activiteit. U kunt dit in een paar eenvoudige stappen uploaden op Routiq: Bekijk de video of bekijk de onderstaande stappen.

1 Log in en ga naar"Mijn Routes"

2 Upload het GPX-bestand
Selecteer de knop achter de titel Mijn x routes.

3 GXP worden omgezet in een route, tijd om te controleren, sla de route op

Het GPX bestand wordt geopend in de routeplanner, tijd om de route te controleren en als deze correct is dan is het tijd om de route op te slaan. Zorg ervoor dat u de juiste taal en routeprovider selecteert.

4 Tijd om op weg te gaan en de route te navigeren!

Wanneer u de route heeft opgeslagen, is de route terug te vinden in uw Routiq app, download de route voor offline gebruik en u bent klaar om de route te navigeren.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.