Wat te doen als je problemen hebt die je niet begrijpt of niet kunt oplossen

Soms kunt u problemen met onze website niet oplossen, ook al hebt u onze instructies in het helpcentrum gevolgd.

Probeer het in dat geval:

1. Probeer een hard pagina verversen, dit laadt de website opnieuw en verhelpt soms problemen.
    1. Windows: ctrl + shift + r
    2. Apple: cmd + shift + r
  2. Verwijder de cache van de browser, zorg ervoor dat u alles verwijdert en niet alleen de cache van de afgelopen week, maand of jaar.
    1. Chroom: https://support.google.com/accounts/answer/32050
    2. Edge: https://support.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/delete-cookies-in-microsoft-edge-63947406-40ac-c3b8-57b9-2a946a29ae09
    3. Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache
  3. Schakel alle browser plugins uit, deze kunnen mogelijk conflicteren met de functionaliteit van onze site.
  4. Update uw browser
  5. Gebruik een andere browser (wij adviseren Google Chrome)
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.