Problemen met de app

Soms is het moeilijk te begrijpen waarom er problemen optreden wanneer u te app gebruikt. Er zijn verschillende stappen die u kunt ondernemen om uw problemen op te lossen:

1. Sluit de app en start de app opnieuw op.
  2. Zijn uw inloggegevens gelijk aan die van uw oorspronkelijke premium account? Controleer of u het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt gebruikt.
  3. Controleer of er een update beschikbaar is in de app store en werk uw app bij.
  4. Probeer de cache en gegevens te wissen. (Volg de instructies op deze link https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00077611/)
  5. Verwijder de app en installeer hem opnieuw.
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.