Hoe de weergavetaal van de site veranderen

Om onze website toegankelijker te maken voor gebruikers over de hele wereld, hebben we een functie geïmplementeerd waarmee u de taal van de site kunt wijzigen. Hier is een stap-voor-stap gids over hoe dat te doen:

1. Zoek het vlag-pictogram: Kijk naar de rechterbovenhoek van uw scherm. U zou een pictogram moeten zien dat op een vlag lijkt. Deze vlag symboliseert de huidige taal van de site.

2. Klik op het vlagpictogram: Zodra u het vlagpictogram hebt gevonden, klikt u erop. Dan verschijnt een keuzemenu.

3. Kies uw taal: Het dropdown menu toont een lijst met vlaggen die elk een andere taal vertegenwoordigen. Klik op de vlag die overeenkomt met de taal die u wilt gebruiken. De momenteel ondersteunde talen zijn:
    • Nederlands: 🇳🇱
    • Spaans: 🇪🇸
    • Deens: 🇩🇰
    • Engels: 🇬🇧/🇺🇸
    • Frans: 🇫🇷
    • Duits: 🇩🇪

Na het selecteren van een vlag wordt de pagina opnieuw geladen en wordt de inhoud van de site weergegeven in de door u gekozen taal.

Vergeet niet dat de vlag in de rechterbovenhoek van de site altijd de momenteel actieve taal aangeeft. U kunt de taal zo vaak als u wilt veranderen door deze stappen te herhalen.

Opmerking: Taalvertalingen zijn gebaseerd op geautomatiseerde software.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.