Waarom zie ik mijn gemaakte route in een andere taal?

Bij het maken van een route wordt de taal die u ziet bepaald door twee instellingen: de "Taal van de website" en de "Taal van de oorspronkelijke route".

1. Taal van de website

Taal van de website: Dit is de algemene taalinstelling van de website, geregeld door het vlag-pictogram in de rechterbovenhoek. Deze instelling beïnvloedt de interface van de website en de vertaling van uw routes.

2. Route tekst taal ingesteld op engels

Originele routetaal: Dit is de taal waarin u de tekst van de route aanvankelijk hebt ingevoerd. U selecteert deze bij het aanmaken van de route.

Er kan verwarring ontstaan als deze instellingen niet overeenkomen. Als u bijvoorbeeld een route aanmaakt in het Nederlands (Originele routetaal), maar de Taal van de website is ingesteld op Engels, zal het systeem de route automatisch vertalen naar het Engels.

Om dit te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat de Taal van de Website overeenkomt met de Taal van de Originele Route. Als u een route in het Nederlands wilt maken, stel dan eerst de Taal van de website in op Nederlands met behulp van het vlag-pictogram.

Wanneer u een opgeslagen route bekijkt, wordt deze weergegeven in de taal van de website, ongeacht de oorspronkelijke taal van de route. Wijzig indien nodig de Taal van de Website.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.