Een route afdrukken

1. Open de route: Zoek en open de route die je wilt afdrukken op onze website.
  2. Gebruik Google Chrome: Zorg ervoor dat je Google Chrome gebruikt, want de printfunctie is alleen compatibel met deze browser.
  3. Klik op Afdrukken: Zoek en klik op de blauwe knop "Afdrukken" op de routepagina.
  4. Afdrukdetails aanpassen: Selecteer op de afdrukpagina de routedetails die je in je afdruk wilt opnemen.
  5. Afdrukken: Klik nogmaals op "Afdrukken". Controleer of je printer klaar is.

Als de kaart niet wordt weergegeven op de afgedrukte route, moet je ervoor zorgen dat je de nieuwste versie van google chrome gebruikt.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.