Hoe kan ik mijn premium abonnement opzeggen?

Routiq streeft ernaar zijn gebruikers flexibiliteit te bieden via verschillende aanbieders van premium abonnementen. Als u besluit uw Routiq Premium abonnement op te zeggen, verschilt de procedure per premium provider. Hieronder vindt u gedetailleerde instructies voor het opzeggen van uw Routiq Premium-abonnement als u een abonnement hebt via Stripe of iTunes/Apple.

Als u geen Routiq-account meer hebt of uw account bent vergeten, kunt u de volgende stappen volgen.

Via Stripe (website en Android)

Als uw Routiq Premium-abonnement wordt beheerd via Stripe, kunt u uw abonnement opzeggen via de Routiq-website of de Android-app.

Website:

1. Ga naar de website van Routiq en log in op uw account.
  2. Klik op "Mijn account" in de navigatiebalk.
  3. Zoek de optie "Mijn abonnement opzeggen" en klik erop.

Android:

1. Log in op uw Routiq-account op uw Android-toestel.
  2. Druk op "Meer" in het menu.
  3. Scroll naar beneden naar "Premium Management".
  4. Klik op "Mijn abonnement opzeggen".

Bij annulering blijven uw premiumfuncties actief tot het einde van uw huidige factureringsperiode.

Via iTunes/Apple

Als uw Routiq Premium-abonnement via iTunes/Apple wordt beheerd, kunt u uw abonnement volgens onderstaande stappen opzeggen. Let op, dit is alleen mogelijk als u op een apparaat zit met de Apple ID waarmee u het abonnement heeft aangeschaft.

1. Volg deze link voor de gedetailleerde instructies van Apple voor het opzeggen van abonnementen: https://support.apple.com/en-us/HT202039

Na annulering hebt u nog steeds toegang tot de Routiq Premium-functies tot het einde van de huidige factureringsperiode.

Restitutiebeleid

Routiq heeft een specifiek restitutiebeleid. Als uw abonnement langer dan een jaar actief is en u besluit het op te zeggen, komt u in aanmerking voor restitutie van de resterende maanden. Uw abonnement eindigt aan het einde van de lopende maand waarin u opzegt.

Als u zich echter nog in het eerste jaar van uw abonnement bevindt, loopt uw abonnement bij opzegging een jaar na de start van het abonnement af en vindt er geen restitutie plaats.

Vergeet niet dat opzeggingen van kracht worden aan het einde van uw huidige factureringsperiode.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.