Ik zie Routiq Premium op mijn bankafschriften/opnames.

Als u "Routiq Premium" op uw bankafschriften ziet staan, betekent dit dat u een Routiq Premium-abonnement heeft.

• Als u een routiq / route.nl rekening
    • U kunt het annuleren door de instructies van deze link te volgen.
  • Als u geen Routiq account meer heeft
    • Ga naar de inbox van de e-mail waarmee u zich op Routiq Premium hebt geabonneerd.
    • Zoeken naar "Routiq premium incoice".
      • Het is belangrijk dat u ook andere e-mailadressen controleert als u deze e-mail niet kunt vinden.
    • Probeer met dit e-mailadres in te loggen bij Routiq om er zeker van te zijn dat uw account niet meer bestaat.
      • Vraag een nieuw wachtwoord aan als u uw oude bent vergeten (U kunt dit doen op https://routiq.com/login )
      • Als u kunt inloggen, volg dan de instructies van deze link.
    • Als u niet kon inloggen, kunt u de factuure-mail beantwoorden. Dit zal enige tijd in beslag nemen, wij stellen het op prijs als u de voorgaande stappen zo nauwkeurig mogelijk probeert uit te voeren.
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.